Eladó balatoni ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, telek a Balaton partján
 
Kód: eladó-nyaraló-Balaton-felvidék-59 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Teljes kikapcsolódásra alkalmas présház-nyaraló, a Balaton-felvidéken eladó

(Hegyi panoráma, csend és nyugalom várja Önt és minőségi időtöltés, amiben örömét leli: környezetváltozás, pihenés, kirándulás, relaxálás.)

 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén fekvő Pécsely településen, az Öreg-hegyen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 2324 m2 nagyságú zártkert, présház-nyaralóval (gazdasági épület) eladó.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban szigorú feltételek és előírások vannak, nehéz építési engedélyt szerezni. A présház-nyaraló eleget tett anyagában, szerkezetében, formailag és funkciójában a követelményeknek és teljesen törvényesen, építési engedély alapján épült. 

A préház-nyaraló közművei: saját villany (220 Volt háztartási áram 1 x 16 Amper áramerősséggel, földkábelen bevezetve), saját kút, saját vízgyűjtő ciszterna. Az ingatlant az aszfaltos útról letérve kb. 200 méter hosszúságban, murvával stabilizált földúton lehet megközelíteni.

Az ingatlan adottságai lehetőséget kínálnak arra, hogy a rohanó hétköznapok után a csendben, a zöldben kertészkedjen vagy pihenjen, teljesen kikapcsolódjon és feltöltődjön energiával.

Az épület előtti terasz és a növényekkel szeparált pihenőkertben lehetősége van a szabadban sütni, főzni, grillezni. A képen a baráti beszélgetéseknek is helyt adó hangulatos terasz látható, ahol a saját borát ihatja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a présház-nyaraló, alaprajzi elrendezése látszik. Földszint kb. 18,77 m2 + tároló + borospince. Tetőtér kb. 19,42 m2. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A tartózkodóban lehet fűteni az épített téglakályhával. Főzni a palackos gázról működő tűzhelyen lehet. Kényelmes falépcsőn lehet felmenni a tetőtéri szobákba aludni.

A tartózkodó falain néha a festék elszíneződése, hámlása láthatók. Festés előtt a kiváltó okot meg kell szüntetni. Mielőtt a festésre sor kerülne, megmondom mit kell tenni, hogy többször ne jelentkezzen a jelenség. A képek a kb. 16,76 m2-es tartózkodóban készültek.

elado-ingatlan-balaton

Ebben a földdel borított pincében lehet a bort, ásványvizet és üdítő italt tárolni. Olyan a klímája, hogy sokáig eláll benne az alma és a körte is. Egészséges és jó a levegője is, de a szellőző kürtőjét időnként ki kell tisztítani a pókhálóktól. A képen a kb. 18,74 m2-es borpince látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Hűvösebb időben, a szobákban villanykályhával lehet egy kis meleget csinálni. A képeken az egyik hálószoba látszik két irányból nézve.

elado-ingatlan-balaton

A kép a másik hálószobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

Melegvizet a villanybojler állítja elő. A képen a külső megközelítésű zuhanyozó (zuhanyozó,- mosdó,- WC) látható.

elado-ingatlan-balaton

A területen 11 sor kordonos művelésű, csemege és borszőlő van. A sorokat a tulajdonosa észak-déli irányba ültette, így a szőlőfürtöket délelőtt is és délután is sok napsütés éri. A képen a Saszla csemegeszőlő látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép a fák-bokrok között megbúvó épületet és környezetét ábrázolja. A szőlő egy ifjító metszéssel megmenthető.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A terület egy részében termő gyümölcsfák vannak: dió, cseresznye, szilva, alma, körte és birs. A gyümölcsösben további gyümölcsfák ültethetők, főleg rezisztens fajtákkal, melyek ellenállnak a különböző betegségeknek. Ez a gondolat megfontolandó a jelenlegi gyümölcsárak mellett. A képek a gyümölcsösben készültek.

elado-ingatlan-balaton

A bővízű, gyűrűzött ásott kút és a benne lévő szivattyú biztosítja a vízellátást. 

elado-ingatlan-balaton

A képen, a kiváncsi szemek elől növényekkel szeparált pihenősarok látszik a kerti zuhannyal.

elado-ingatlan-balaton

A kép a védett teraszt és a kerti grillezőt ábrázolja.

A könnyen és jól megközelíthető, villannyal, vízzel rendelkező masszív présház-nyaraló a környezetváltozásra, a szabadidő tényleges pihenéssel való eltöltésére alkalmas. A területet jelenleg felügyelő és gondozó kertészt az új tulajdonos, külön megállapodás keretében átveheti.

Az ingatlan irányára 13,75 millió Forint, a vételt követően azonnal birtokba vehető. Az ingatlan, egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK