Eladó balatoni ingatlanok
 
Kód: eladó-telek-föld-205 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Tapolcán, a belvároshoz közel, 5140 m2 nagyságú telek eladó

(Lakópark, székhely, telephely, fióktelephely, vállalkozás, logisztikai központ, áruelosztó céljára is alkalmas.)
 

elado-ingatlan-balaton

Tapolcán, jó megközelíthetőséggel eladó egy 5140 m2 nagyságú terület. A terület összközműves, van rajta egy 8,2 m x 28 m külméretű könnyűszerkezetes épület, melyben iroda, szociális blokk és műhely található, valamint egy 6,0 m x 12,0 m külméretű raktárépület. A hely szempontjából vállalkozási célra is kiváló.

A terület besorolása nagyvárosias lakóterület (Ln1), beépítés maximális mértéke 60 %, építménymagasság legnagyobb értéke 17,5 méter, zöldfelület aránya minimum 10 %. A területet három telektömbre is fel lehet osztani, (kb. 1462 m2, kb. 2210 m2, kb. 1508 m2 nagyságúakra), amikor is mindegyikre társasházat lehet építeni

A több lehetőséggel bíró telek irányára 55 millió Forint, mely az Áfa-t tartalmazza. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK