Eladó balatoni ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, telek a Balaton partján
 
Kód: eladó-lakóház-551 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Lakóház üzlethelyiséggel Márkón eladó

(Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szeretne Veszprém szomszédságában kötöttségek nélkül lakni és valamivel foglalkozni, amihez üzlethelyiség szükséges.)
 

elado-ingatlan-balaton

Veszprém szomszédságában Márkón, 906 m2 térmértékű bekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves telken eladó egy kétszintes családi lakóház, üzlethelyiséggel. Ebben a kertes családi házban kötöttségek nélkül lakhat és egyben az otthonában végezheti a pénzkereseti tevékenységét, ezáltal nem merül fel utazási költség, úton eltöltött idő, hiszen az idő pénz.

Az épület körüli járda és az udvar pormentesített térkővel van burkolva, a telek többi része füves. A főépület mögött van egy kétállásos fedett gépkocsi beálló.  Az ingatlan beépített utcasoron fekszik, karbantartott házak, rendezett porták szomszédságában.

Az egyedi tervezésű és kivitelezésű favázas lakóház 2002 évben épült. A ház, a legősibb és legtermészetesebb építőanyagból, fából készült.  Ennek lényege, hogy speciális fakonzerváló (láng, gomba és rovarkártevő elleni) anyagba fürösztött jó minőségű 12 cm x 12 cm keresztmetszetű fenyőfából egy térbeli, minden irányba kimerevített rácsos faváz készült. Az így épített vázszerkezet van beburkolva kívül és belül, közötte hőszigetelő (12 cm ásványgyapot) anyaggal. Külső oldalán Polisztirol hab hőszigetelést kapott.

A házat építész szakember tervezte, nyilatkozott a megfelelősségről, az I fokú Építésügyi Hatóság engedélyezte, illetve amikor készen lett, lakhatási engedélyt adott ki.

A betonalap tetejére vasbeton lemezzel kombinált lábazati fal (koszorú) készült. Ez a fogadószint teljes alapterületen le lett szigetelve 2 rétegű bitumenes vastaglemezzel, illetve hőszigetelési anyaggal. Ezen kerül elhelyezésre a fogadószint, amely egy fából készült keretszerkezet. A további faszerkezetek, faoszlopok, fakoszorú, fafödém, faáthidaló, fa tetőszerkezeten égetett cserépfedés.

A további szerkezetek: a külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve. A képen a családi ház egyik homlokzata látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A családi házban földszint és tetőtér került megépítésre. A földszint kb. 87 m2 alapterületű, melyben előszoba, illemhely, zuhanyozó (zuhanyozó-mosdó), szoba, nappali,- konyha,- étkező, kamra és üzlethelyiség található. Ezen alapterülethez jön még hozzá a kb. 60 m2-es terasz.

A helyiségek a sok ablaknak köszönhetően világosak, benapozottak. A konyhából és a nappali szobából közvetlenül ki lehet menni a teraszra. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A képeken a nappali,- konyha,- étkező látszik két irányból nézve.

elado-ingatlan-balaton

A nappali szobában be lehet kötni akár kandallót, vagy vaskályhát, ugyanis be van építve a Schiedel kémény.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A konyhához közvetlenül csatlakozik a kamra. A beépített konyabútor egyedi legyártású, melybe be van építve a gázfőzőlap, a szagelszívó, a villanysütő, a mosogatógép és a mikrohullámú sütő. A képek a konyhában készültek.

elado-ingatlan-balaton

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. Kamerarendszer is kiépítésre került. A kép a földszinti fürdőszobában elhelyezett Sanuier kombi gázkazánt ábrázolja, mely biztosítja a fűtést és a melegvizet.

elado-ingatlan-balaton

A tetőtér kb. 46,2 m2 alapterületű, melyben közlekedő, három szoba és fürdőszoba került kialakításra. A közlekedőben van egy mennyezetig érő beépített szekrény, melyben sok ruhát és egyéb dolgot lehet tárolni. A képen az egyik tetőtéri szoba látható az erkély kijárattal. A fedett erkély kb. 6,4 m2-es.

elado-ingatlan-balaton

Az erkélyről a környező dombokat lehet látni.

elado-ingatlan-balaton

A kép a tetőtéri fürdőszobát (kád- mosdó-WC) ábrázolja.

Ez a kertes családi ház alkalmas arra, hogy otthonában végezze munkáját, a pénzkereső tevékenységét és egyben élvezni tudja a szabadságot, a kötöttségek nélküli napokat. Tarthat kutyát, ápolhatja virágait, dísznövényeit és bármikor kint tartózkodhat a szabadban, a saját kertjében.

A családi ház irányára 39,5 millió Forint. Kérésre tudok alaprajzot küldeni. Amennyiben érdekli a fenti ingatlan, legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

 

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK