Eladó balatoni ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, telek a Balaton partján
 
Kód: eladó-telek-Balaton-felvidék-50 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Jó levegő, csendes környezet. Balaton-felvidéken beépíthető földterület eladó

(Ha megépíti, új nyaralójában pihenhet, kikapcsolódhat, hobbi borászattal foglalkozhat.)
 

 Elado-szolo-fold-telek-preshaz-panorama-gazdasagi-epulet-Balaton-felvidek

Balaton-felvidék lankás szőlőhegyei között, dombok ölelésében eladó egy 5076 m2 nagyságú, a tulajdoni lap szerinti szőlő-legelő megnevezésű földterület. A strand kb. 3000 méter távolságra van.

A terület övezeti besorolása Mk-1, kertes mezőgazdasági terület. Építkezni akkor lehet, ha a terület 80 %-a szőlőműveléssel hasznosított. Hátsókert 20 méter, előkert 5 méter lehet. Kerítést élő sövényből kell létesíteni. 3 % a beépíthetőség, építmény magasság 4 méter, szabadon álló elhelyezéssel. Maximális építményszélesség 6,60 méter lehet.

A területre kizárólag a helyi építési hagyományoknak megfelelő tájba illő építészeti kialakítású magastetős gazdasági épület helyezhető el, az oromfalon terasz-loggia nem alakítható ki. A szőlő műveléséhez, feldolgozáshoz, borturizmushoz kapcsolódó gazdasági épület maximum 100 m2 alapterületű lehet. A 100 m2 alapterületen belül 20 m2 ideiglenes tartózkodásra is alkalmassá tehető helyiség létesíthető. Lakókocsi, konténer nem helyezhető el. Földi pince építhető engedély nélkül.

 Elado-szolo-fold-telek-preshaz-panorama-gazdasagi-epulet-Balaton-felvidek

A szőlőterületet aszfaltos útról lehet megközelíteni. Közművek közül az ivóvíz van bevezetve, gázvezeték az utca túloldalán van, villany megoldható.

 Elado-szolo-fold-telek-preshaz-panorama-gazdasagi-epulet-Balaton-felvidek

A képen a leendő épület helyén lévő szerszámtároló látható.

 Elado-szolo-fold-telek-preshaz-panorama-gazdasagi-epulet-Balaton-felvidek

A déli fekvésű terület enyhén lejtős, egy része legelő, a másik részében 18 sor Lakhegyi mézes kordonos művelésű fehér borszőlő és 8 sor Rizling borszőlő van telepítve. Ahogy látható a képen, mások is ide vonulnak el pihenni, kikapcsolódni.

A környezetváltozásra, regenerálódásra alkalmas ingatlan ára 5 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK