Eladó balatoni ingatlanok
 
Kód: eladó-lakóház-Balaton-397 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Ha egyszer látta ezt a vidéket, többé nem kíván haza menni... 

(Csendes, nyugodt, erdei környezetben a Bakonyban, jó építésű, fiatal családi lakóház eladó.) 


elado-ingatlan-balaton

A Bakony hegyei között, egy isten háta mögötti településen, természetvédelmi területen, káros környezeti hatásoktól mentes helyen, eladó egy fiatal családi ház. A falu és a közeli erdők, kedvelt kirándulóhelyek, és nagy sétákra nyílik lehetőség.

elado-ingatlan-balaton

Itt a Bakony hegyei,- erdői között, gyönyörű környezetben lévő településen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 521 m2 térmértékű parkosított telken, eladó egy 2005-ben épült családi lakóház. Az aszfaltos útról megközelíthető lakóház, beépített utcasoron helyezkedik el.

elado-ingatlan-balaton

A családi lakóház főbejárata a tornácon keresztül közelíthető meg. A kb. 77,81 m2 nettó hasznos alapterületű földszint helyiségei: előtér, nappali,- konyha,- étkező, közlekedő, kettő hálószoba, fürdőszoba (sarokkád,- mosdó) és külön helyiségben a WC. A nappali,- konyha,- étkező egy légtérben találhatók. A képen a földszinti alaprajz látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A belső terek kialakítása modern, fiatalos, az alkalmazott színek egyedivé teszik a lakásbelső hangulatát. A nappali szobában beépítésre került a 14 kW teljesítményű francia kandalló, amely szükség esetén befűti az egész házat. A felszálló meleg a galérián keresztül jut a tetőtérbe. 

Ebben a családi házban a fűtés az alábbi módon van megoldva. Amikor még nem kell intenzíven fűteni akkor a Francia kandalló időszakos begyújtásával fűtenek. Amikor megjönnek a komolyabb hidegek akkor a kazánházban lévő vegyes tüzelésű kazán biztosítja a fűtést.

A kazánházban a vegyes tüzelésű kazán mellé, ki van építve egy 3 x 3 kW teljesítményű elektromos (Laing típusú) kazán is, ami a vegyes tüzeléssel felváltva üzemeltethető. Gyakorlatilag két energiahordozó (fa és villany) biztosítja a meleget. A főépülettől különálló építményként került megépítésre a kazánház és a fatároló. 

elado-ingatlan-balaton

Az étkező részből lehet felmenni a galériás kialakítású tetőtéri társalgóba. Az étkezőből közvetlen kijárat van a kertbe. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A konyhabútorba beépítésre került a Bosch mosogatógép, a palackos gázról üzemelő Bosch gáztűzhely és egy hűtőszekrény. A főzés során keletkező gőzök eltávolításáról páraelszívó gondoskodik. 

elado-ingatlan-balaton  

A lakóház szerkezetei: betonalap, főfalak 30 cm Porotherm tégla, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Tondach cserép. A pótlólagos hővédelem érdekében a külső falakra 8 cm Dryvit hőszigetelés készült. Külső homlokzati nyílászárók osztrák Sücho típusú hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 16 Amper áramerősséggel), a szennyvízcsatorna, a vezetékes telefon, a Kábel TV és az internet. A családi házban kiépítésre került a padlófűtéses központi fűtés. A községben vezetékes gáz nincs, de ez nem is baj, mert a gáz drága.

Elado-csaladi-haz-Bakony-Veszprem-ujszeru  

A kb. 45,41 m2 nettó hasznos alapterületű tetőtér helyiségei: társalgó, kettő hálószoba és fürdőszoba. A családi ház össz-szint alapterülete: kb. 123,22 m2. Érdemes megfigyelni a családi lakóház tájolását, a kelő naptól a nyugvó napig mindig besüt valamelyik ablakon a nap. A kép, a tetőtéri alaprajzot ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

Szobák padlóburkolatai laminált parketta, a többi helyiség jó minőségű mázas kerámia lappal burkolt. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken, a tetőtéri hálószobák láthatók.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a tetőtéri fürdőszobát (kád,- mosdó,- WC) ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

A falunak van Önkormányzata, faluháza, könyvtára, orvosi rendelője, gyógyszertára, óvodája, általános iskolája és élelmiszerboltjai. A falu portái rendezettek, az emberek vendégszeretők, barátságosak.

Az ember a zsúfolt, zajos nagyvárosból elmenekülve itt egészséges környezetben élhet, nyugodtan pihenhet, alkothat, kikapcsolódhat, regenerálódhat. A falu lélekszáma nem nagy, de a közössége különböző események kapcsán összejön, így közvetlen jó kapcsolat alakul ki egymással.   

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A környék szinte teljes egészében természetvédelmi terület, védett növények, állatok, természeti ritkaságokkal. A levegő tiszta, oxigéndús, a környező erdők növény- és állatvilága rendkívül gazdag, lehet gombát szedni, gyógynövényt gyűjteni. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A közeli erdők vadvilága híres. Erdei sétákon gyakran találkozhat a természet szépségeivel.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

Ha valaki nem ismeri az ehető gombákat, mindig akadnak segítők.

elado-ingatlan-balaton

A bakonyi családi ház irányára 26.45 millió Forint. 

A fent ismertetett ingatlan közelében tulajdonosnak van egy szintén eladó, teljesen felújított kb. 54 m2-es vendégház, mely jó szervezéssel télen-nyáron üzemeltethető. Ezen pénzt termelő ház irányára: 16,4 millió Forint. Az ingatlanok egyben és külön-külön is eladók.

A további információk és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK