Eladó balatoni ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, telek a Balaton partján
 
Kód: eladó-telek-Balaton-196 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Gyümölcsöskert kialakítási lehetőség a Káli-medencében

(A megtermelt bio zöldséget-gyümölcsöt itt helyben tudja tárolni, szárítani, aszalni.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, a Káli-medence egyik településén, Zánkán, 1938 m2 térmértékű belterületi földterület eladó. A terület bekerítve nincs, téglalap alakú és két utcára nyílik. Az egyik felére van bevezetve a villany, a másik felére a vezetékes földgáz csonkja és a vezetékes ivóvíz. Az ingatlan a település központi részén található, de mégis csendes környezetben. Balaton kb. 1200 méter távolságra van.

A területen van a képen látható kb. 7,91 m x 5,07 m külméretű pince, melyben van a kb. 5,86 m2-es munkatér és a kb. 17,89 m2-es borospince. A hűvös pince alkalmas a zöldség és a gyümölcstárolásra. A pince tetőtere rendbe rakva jó arra, hogy kora tavasztól, késő őszig a termény leszüreteléséig itt tartózkodjon.

elado-ingatlan-balaton

A földterületet beültetheti folyamatosan érő gyümölcsfákkal, vagy konyhakerti növényeket termelhet és a saját családi szükségletén túl, a termelői bio piacra is termelhet.

A földterület irányára 13 millió Forint. Az ingatlant, egyeztetett időpontban lehet megtekinteni. A megtekintési időpont egyeztetéséhez, legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK