Eladó balatoni ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, telek a Balaton partján
 
Kód: eladó-nyaraló-Balaton-felvidék-239 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton-felvidéken, pihenőkert, kis faházas nyaralóval eladó

(Szabadidő eltöltésére alkalmas, szép természeti adottságú terület, eladó.)
 

Elado-nyaralo-panorama-Balaton-felvidek-telek

A képen a földterület látható a faház teraszáról kitekintve, a fák között a Balaton látszik.

Balaton-felvidéken, panorámás környezetben 3154 m2 bekerített földterület, 7,0 m x 2,5 m külméretű 20 éves faházzal eladó. A terület megközelíthetősége részben aszfaltozott úton, részben murvával stabilizált úton történik. A területről a Balaton látszik. A csendes, nyugodt hely, kiválóan alkalmas visszahúzódásra, zavartalan itt tartózkodásra, teljes szellemi kikapcsolódásra, pihenésre, regenerálódásra.

 Elado-nyaralo-panorama-Balaton-felvidek-telek

Az ingatlanba be van vezetve a villany. Vezetékes ivóvíz, megoldható. A terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park fennhatósága alá tartozik, hivatalosan gazdasági épületet építeni csak szigorú előírások és meghatározott feltételek fennállása esetén lehetséges, ezért elsősorban olyan Vevő jelentkezését várjuk, aki az ingatlant a jelenlegi, kialakult formájában élvezné.

Eszerint, a mindenkori tulajdonos és vendégei a kerített telken parkolhatnak autóikkal, ideiglenesen sátrazhatnak, használhatják a faházat, és a kert végében lévő űrgödrös árnyékszéket. Amennyiben az utcáról bevezetésre kerül a vezetékes ivóvíz, tovább növekszik a használhatóság.

Engedély nélkül építhető "földipince". Ez föld alatt lévő építmény, melynek magassága a rendezett terepszinttől nem emelkedik ki jobban 1,0 méternél. Ebben ha leszigeteli a talajnedvesség ellen lakni is tud, és megoldhatja a vízöblítéses illemhelyet esetleg fürdőszobát is. 

 Elado-nyaralo-panorama-Balaton-felvidek-telek 

A területen pár gyümölcsfa található, dió, mandula, cseresznye és sárgabarack, ezen kívül különféle cserjék és bokrok. A terület gyümölcsei tovább növelhetők rezisztens gyümöcsfák ültetésével. A kép a vadregényes területet ábrázolja.

 Elado-nyaralo-panorama-Balaton-felvidek-telek

A faházban van egy szoba, egy tároló és egy fedett terasz. Főzni a faházban lehet, van benne villanyfőző, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény. A képen a faház mögötti tábori zuhany látható, mely akkor érné el igazi funkcióját, ha legalább kerítésen belülre kerülne a vezetékes ivóvíz. Ekkor egy slaggal összekötve, feltölthető lesz.

 Elado-nyaralo-panorama-Balaton-felvidek-telek

A képen a vadvirágos (Magyar szegfű, Pásztortáska, Orvosi zsálya, Cickafarkfű,...) terület látszik.

A panorámás környezetben lévő nyaralásra alkalmas ingatlan irányára 6 millió Forint. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és megnézné, a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK