Eladó balatoni ingatlanok
 
Kód: eladó-lakóház-535 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

A Bakonyban, lakóház eladó

(Ide menekülhet a világ zajától: csend, erdei környezet, jó levegő, felüdülés, kikapcsolódás, alkotás, lótartás.)
 

 Bakonyban-Pénzesgyőrön-lakóház-eladó

Északi-Bakony egyik legszebb táján fekvő, 1905 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, bekerített telken, családi lakóház, nyári konyhával, gazdasági épületekkel eladó.

A környék, kedvelt kirándulóhely, nagy gyalogtúrákat lehet tenni, lovagolni, séta-kocsikázni. A környéket változatos terep adottságok jellemzik. Élővilága a szubmediterrán, ezáltal rendkívül gazdag és sokszínű.

A településnek és környékének gazdag a vadállománya, az erdőkben bükkök, vadcseresznyék, gyertyánok, vadkörték mezei juharok között lehet túrázni, gombát gyűjteni. A képen a falu egyik hangulatos utcája látható, háttérben a "Nagy-Som-hegy".

 Bakonyban-Pénzesgyőrön-lakóház-eladó

A kb. 91,76 m2 lakótér helyiségei: előszoba, három szoba, lakótér, fürdőszoba, konyha, kamra. Az épület folytatásaként kb. 47,35 m2 alapterületű, műhely, tároló és takarmánytároló található. A szilárdfalú épülethez van hozzátoldva az ólak (tyúk, nyúl, disznó), fészer, szénatároló. 

A lakóépülettel párhuzamosan egy különálló kb. 4,19 m x 10,12 m külméretű nyári-konyha található. Ebben konyha, húsfüstölő és garázs található. A kert végéből a környező hegyekre szép kilátás nyílik. A terület hátsó fele alkalmas 2 - 3 ló tartására.

A lakóépület felújítási munkálatait tulajdonos megkezdte. Részben kicserélésre kerültek a nyílászárók. Jelenleg folyó munkák: aljzatbetonozások, víz,- villanyvezetékek cseréje, fűtési rendszer kiépítése, burkolások.

Az ingatlanba be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany. A keletkező használati szennyvíz ideiglenes tárolása megoldott. Öntözni a fúrt kútból lehet. A képen a lakóház alaprajzi elrendezése látszik.

A képek a falu környékén készültek:

 Bakonyban-Pénzesgyőrön-lakóház-eladó

A kép a "Nagy-Som-hegy", őszi színeit ábrázolja.

Bakonyban-Pénzesgyőrön-lakóház-eladó

A képen, az ingatlanhoz vezető út és a környező dimbes-dombos táj látható.

Bakonyban-Pénzesgyőrön-lakóház-eladó

A képen környék látszik, tele vaddisznóval, őzzel, szarvassal, nyúllal.

Az ember a zsúfolt, zajos, szennyezett nagyvárosból elmenekülve itt, a civilizációtól,- urbanizációtól kevésbé érintett, egészséges környezetben alkothat, pihenhet, kirándulhat.

A lakóingatlan falusias lakóövezet besorolású, az állandó itt lakáson kívül lehet állatot tartani, biogyümölcsöt-, növényt termelni, vagy élhet hobbijának, kézműves tevékenységet végezhet, alkothat. A békés, kellemes környezetben lévő falusi lakóház irányára 6,4 millió Forint. 

elado-ingatlan-balaton

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK