Eladó balatoni ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, telek a Balaton partján
 
Kód: eladó-telek-Balaton-felvidék-201 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

3300 m2 földterület, tanya építési lehetőséggel eladó

(A terület 3 db építési telekre is felosztható és külön-külön értékesíthető.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton-felvidék egyik hangulatos településén 3300 m2 nagyságú, bekerített földterület eladó, melynek környezetében fiatal lakóházak találhatók. Az aszfaltos utcában minden közmű a rendelkezésre áll. 

Övezeti besorolása Lf-2 falusias lakóövezet, 25 % a beépíthetőség, 4,5 m az építménymagasság és 7,5 m az építmény szélesség. A területre egy főépületet és egy melléképületet lehet építeni. Tanya építésére alkalmas területen állatokat lehet tartani a helyi rendeletnek megfelelően.

A terület egyben eladó, de a Rendezési Terv lehetőséget biztosít három darabra való felosztására, amikor is építési telkekként lehet eladni.

A földterület irányára 19 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK